Teplé uzené přímo z příbramské udírny
Komerční sdělení
10. prosince 2021 (05:38)
foto: PR
Masa naložená dle tradičních postupů, na sucho solené, bez přidané vody a uzené na bukovém dřevě, můžete zakoupit v řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny.
V řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny v Příbrami, v Březnici a v Rožmitále pod Třemšínem se můžete ve vybraný den v týdnu těšit na teplé uzené přímo z příbramské udírny.
Masa naložená dle tradičních postupů, na sucho solené, bez přidané vody a uzené na bukovém dřevě. Toto uzené je také specifické svým logistickým principem – ráno vytažené z udírny a dopoledne na prodejně. I díky tomu je zaručena jeho šťavnatost.
Objednejte si uzené předem na vámi vybranou prodejnu. Ušetříte čas, a navíc budete mít jistotu, že nepřijdete domu s prázdnou, protože po tomto uzeném se vždy rychle zapráší. Na výběr máte hned ze tří druhů: krkovička z udírny, kýta bez kosti, nebo bůček bez kosti.
Z těchto uzených specialit, typických pro svou kouřovou chuť si doma připravíte nejeden jednoduchý, ale za to výtečný oběd. Nebo jen tak zakrojíte?
Navíc nyní v prodejnách v Příbrami, v Rožmitále pod Třemšínem a v Březnici probíhá soutěž o celé prase. Postačí nakoupit buď v lahůdkách, nebo v úseku bistra za 100 korun. V případě zakoupení masa pak korun 200. Účtenku stačí vyfotit a zaslat na e-mail soutez@pribram.cz, kde připojíte své jméno, telefonické spojení a do předmětu zprávy napíšete "Soutěž o prase".
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR