Řezníci radí, jak usmažit ten nejlepší vepřový řízek
Komerční sdělení
15. prosince 2021 (08:43)
foto: PR
Na Štědrý den se kromě vydatné polévky a bramborového salátu připravuje smažený kapr či vepřový řízek. Příbramští řezníci radí, jak usmažit ten nejchutnější řízek podle osvědčeného receptu.
Poslední adventní neděle je za dveřmi a lidé zapálí čtvrtou, andělskou svíčku na adventním věnci, která má představovat mír a pokoj. Tento víkend je samozřejmě spojen se spoustou povinností. Pečení cukroví, vánoční nákupy či důkladnější úklid.
Jaké hlavní jídlo však připravit na Štědrý den, aby byla spokojená celá rodina? Klasikou českých domácností je knedlíčková či rybí polévka, bramborový salát se smaženým kaprem nebo vepřovým řízkem. Příbramští řezníci připravili ten nejchutnější recept na zlatavě propečený řízek.
Jaké hlavní jídlo však připravit na Štědrý den, aby byla spokojená celá rodina? Klasikou českých domácností je knedlíčková či rybí polévka, bramborový salát se smaženým kaprem nebo vepřovým řízkem. Příbramští řezníci připravili ten nejchutnější recept na zlatavě propečený řízek.
Začátkem týdne odstartovala v prodejnách ZEMAN maso-uzeniny akce na vepřový bůček s kostí za pouhých 74,90 Kč/1 kg. Následovat budou takzvané zlaté víkendovky, kterou odstartuje již od čtvrtka vepřová krkovice s kostí za výtečných 69,90 Kč/1 kg.
V sobotu se můžete těšit na hovězí falešnou svíčkovou za nefalšovaných 229 Kč/1 kg, jemné šťavnaté maso, které se hodí na přípravu španělských ptáčků, medailonků a samozřejmostí je v kombinaci se smetanovými omáčkami.
Na zlatou neděli si rovnou můžete naplánovat celé menu, protože pro vás budou připravené akce na hovězí žebra s kostí 1 kg za 119 Kč, ze kterých uděláte pořádný hovězí vývar a játrovou zavářku 100 g za 11,90, ze které uděláte výtečné játrové knedlíčky. Postačí přidat jen domácí nudličky a při chladném a pochmurném dni budete mít hned více energie na další vánoční přípravy. A co by to bylo za předvánoční akci, kdybychom pro vás neměli nachystané maso na oblíbené řízky. Proto si o zlaté neděli můžete do všech řeznictví ZEMAN maso-uzeniny zaskočit pro vepřovou pečeni bez kosti na řízky za senzačních 89,90 Kč/1 kg.
V sobotu se můžete těšit na hovězí falešnou svíčkovou za nefalšovaných 229 Kč/1 kg, jemné šťavnaté maso, které se hodí na přípravu španělských ptáčků, medailonků a samozřejmostí je v kombinaci se smetanovými omáčkami.
Na zlatou neděli si rovnou můžete naplánovat celé menu, protože pro vás budou připravené akce na hovězí žebra s kostí 1 kg za 119 Kč, ze kterých uděláte pořádný hovězí vývar a játrovou zavářku 100 g za 11,90, ze které uděláte výtečné játrové knedlíčky. Postačí přidat jen domácí nudličky a při chladném a pochmurném dni budete mít hned více energie na další vánoční přípravy. A co by to bylo za předvánoční akci, kdybychom pro vás neměli nachystané maso na oblíbené řízky. Proto si o zlaté neděli můžete do všech řeznictví ZEMAN maso-uzeniny zaskočit pro vepřovou pečeni bez kosti na řízky za senzačních 89,90 Kč/1 kg.
Navíc nyní v prodejnách v Příbrami, v Rožmitále pod Třemšínem a v Březnici probíhá soutěž o celé prase. Postačí nakoupit buď v lahůdkách, nebo v úseku bistra za 100 korun. V případě zakoupení masa pak korun 200. Účtenku stačí vyfotit a zaslat na e-mail soutez@pribram.cz, kde připojíte své jméno, telefonické spojení a do předmětu zprávy napíšete "Soutěž o prase".
Soutěž trvá od 22. 11. 2021 do 19. 12. 2021. Losování proběhne 20. 12. 2021 ve 13:00. Výherce si bude moci po předchozí domluvě odvézt prasátko, nejpozději do 7. 1. 2022.
Své šance na výhru můžete znásobit více nákupy. Pokud zašlete v průběhu trvání soutěže více účtenek, vaše šance se zvýší.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR