Řezníci odtajnili recept na vánoční nadílku s čertovinou
Komerční sdělení
30. listopadu 2021 (10:58)
foto: pribram.cz/Jakub Pečenka
Tento pokrm čerta trochu zkrotí a Mikuláš s andělem ochutnají také někdy něco pikantnějšího.
Jak jistě víte, tento víkend se nese v mikulášském duchu. A co si takhle připravit něco pekelně dobrého? Příbramští řezníci si pro vás nachystali vyladěný recept na pořádnou čertovskou marinádu, vhodnou na všechny druhy vepřového.
Vše řádně promíchejte, přidejte maso dle libosti a nechte odležet v lednici nejlépe přes noc. Doporučujeme vybrat vepřovou krkovici s kostí díky své šťavnatosti a ceně, jelikož ji do této soboty nakoupíte ve vašem řeznictví ZEMAN maso-uzeniny za výtečných 69,90 Kč/1 kg. Opečte ji z obou stran na pánvi jako minutku, podávejte například s rýží nebo s čerstvým chlebem.
TIP: Pohostěte Mikuláše, čerta a anděla steakem nakrájeným šikmými řezy (proti vláknu) na cca centimetr silné plátky, podávané na kousku opečeného toustu. Čerta trochu zkrotí a Mikuláš s andělem ochutnají také někdy něco pikantnějšího.
Navíc nyní v prodejnách v Příbrami, v Rožmitále pod Třemšínem a v Březnici probíhá soutěž o celé prase. Postačí nakoupit v úseku masa za 200 Kč nebo uzeniny, lahůdky či teplé jídlo z úseku bistra za 100 Kč. Pak už jen stačí řádně vyfotit účtenku a zaslat na e-mail soutez@pribram.cz, kde připojíte své jméno, telefonické spojení a do předmětu zprávy napíšete "Soutěž o prase".
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: PR
autor: PR