Gastro agenti hodnotí: Smažený sýr
4. července 2016 (09:00)
Vítáme vás u prvního dílu našeho nového projektu Gastro Agent. Jeho cílem je pomoci s orientací ve světě restauračních zařízení v Příbrami a okolí. Každý díl by vám měl představit jedno z jídel tak, jak ho prezentují příbramské restaurace. U každého vzorku pak najdete fotografii a cenu, za jakou byl prodáván. Připojeno může být i krátké hodnocení.
O tento první díl jsme se postarali vlastními silami a za jídlo týdne jsme si vybrali smažený sýr. Proč právě ten? Najdete ho v téměř každé restauraci a každý ví, co od něj čekat. Pevně věříme, že v dalších kolech se již o hodnocení a fotografie postaráte vy. Více o celém projektu a o možnostech, jak se ho zúčastnit a stát se Gastro Agenty, najdete ZDE.
Ale teď už pojďme ke „smažákům“. Za týden jsme pro vás otestovali 15 kousků. Uvedená cena je vždy včetně hranolek a tatarky. Vzorky jsme zatím nehodnotili, to necháme až na vás, ale upozornili jsme na to, pokud nás něco opravdu zaujalo ať již v dobrém či naopak.
O tento první díl jsme se postarali vlastními silami a za jídlo týdne jsme si vybrali smažený sýr. Proč právě ten? Najdete ho v téměř každé restauraci a každý ví, co od něj čekat. Pevně věříme, že v dalších kolech se již o hodnocení a fotografie postaráte vy. Více o celém projektu a o možnostech, jak se ho zúčastnit a stát se Gastro Agenty, najdete ZDE.
Ale teď už pojďme ke „smažákům“. Za týden jsme pro vás otestovali 15 kousků. Uvedená cena je vždy včetně hranolek a tatarky. Vzorky jsme zatím nehodnotili, to necháme až na vás, ale upozornili jsme na to, pokud nás něco opravdu zaujalo ať již v dobrém či naopak.
Restaurace v příbramském kulturním domě
Cena: 100 Kč
Na smažený sýr se zde čekalo opravdu dlouho
Cena: 100 Kč
Na smažený sýr se zde čekalo opravdu dlouho
foto: pribram.cz
Tak na který jste dostali největší chuť? V příštím díle bude použito již i vaše hodnocení, které jsme v rámci zachování naší nestrannosti v tomto díle vynechali. Vy se ale nebojte připojit i několik dojmů o tom, jak vám chutnalo, jaká byla obsluha nebo jak dlouho jste na jídlo čekali. Neomezujte se pouze na Příbram, klidně nám posílejte hodnocení z celého okresu.
A jaké je jídlo tohoto týdne? Jedná se o českou klasiku "vepřo, knedlo, zelo". Fotografie, cenu a svoje krátké zhodnocení posílejte do neděle na e-mail pribram@pribram.cz nebo na stránku Gastro Agent pribram.cz na Facebooku, kde se dozvíte vše důležité o tomto projektu.
A jaké je jídlo tohoto týdne? Jedná se o českou klasiku "vepřo, knedlo, zelo". Fotografie, cenu a svoje krátké zhodnocení posílejte do neděle na e-mail pribram@pribram.cz nebo na stránku Gastro Agent pribram.cz na Facebooku, kde se dozvíte vše důležité o tomto projektu.
Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: redakce