2. 4. svátek má Erika




Gastro agent hodnotí: Restaurace Hotelu U Milína

12. prosince 2016   (09:00)
Dalších 6 fotografií v galeriiGastro agent hodnotí: Restaurace Hotelu U Milína
foto: pribram.cz

Hodnocení je ryze subjektivní a nemusí se shodovat s názorem redakce.


Restaurace Hotelu U Milína se nachází v bezprostřední blízkosti rychlostí silnice I/4 a není proto divu, že kromě místních se sem na jídlo zastaví i mnoho projíždějících cestovatelů. Restaurace je v jednom objektu s hotelem a má dostatek parkovacích kapacit v bezprostředním blízkosti.

Prostor restaurace je vzdušný a nabízí dostatek stolů. Některé jsou umístěny v samostatných kójích. Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Interiér rozhodně není ošklivý, i když je vidět, že byl navržen již před několika lety. U toalet platí rčení navrch huj, vespod fuj. Zatímco samotné toalety se zdály být čisté, to samé nelze říct o podlaze. Nejednalo se o nějakou momentální špínu, ale o dlouhodobé znečištění, které kazí jinak vcelku dobrý dojem.
Restaurace Hotelu U Milína se nachází v …
foto: pribram.cz

Obsluha za námi přišla prakticky ihned po usednutí. Jedna ze servírek byla velmi nepříjemná a arogantní, druhá se snažila a byla milá, i když nám u objednaného jídla prohodila přílohu. Jídlo jsme ale dostali opravdu velmi rychle, myslím, že to netrvalo ani 5 minut. Trochu netradičně si zde vybíráte k hotovce i přílohu zvlášť, a to i v době polední nabídky. Cena tak v součtu většinou přesáhne 100 korun. A co jsme si dali my?
Obsluha za námi přišla prakticky ihned po …
foto: pribram.cz
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudličkami (30 Kč). Za své peníze dostanete vcelku dobrou polévku, která mohla být o něco výraznější. V poměru k vývaru zde bylo také dost málo knedlíčků (myslím, že 3) a nudlí. Jinak bych jí ale ohodnotil lehkým nadprůměrem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a …
foto: pribram.cz
Dále jsme ochutnali specialitu šéfkuchaře, kterou byla pečená kachna s variací knedlíků i zelí (158 Kč). Na první pohled bylo vše v pořádku. Všeho byl dostatek. Bramborové i houskové knedlíky byly celkem dobré, i když ty houskové byly trochu tužší. Vůbec mi pak nechutnaly špekové knedlíky, které byly rozpadlé a tvrdé. Jenom jsem je ochutnal a ani nedojídal. U masa nebyla prakticky žádná šťáva, jenom sádlo, což mi nevadí, ale mohlo ho být více, aby si člověk mohl bez problému omastit všechny knedlíky. Červené zelí mi chutnalo, to bílé ale ne. Bylo cítit něčím nepřirozeným a raději jsem ho po ochutnání dál nejedl.
Dále jsme ochutnali specialitu šéfkuchaře, …
foto: pribram.cz

Druhým ochutnaným jídlem byl hovězí guláš (79 Kč + příloha). Guláš nebyl vůbec špatně ochucený. Byl v něm nastrouhaný křen, nakrájená cibule a kozí roh. Maso bylo měkké a libové, knedlíky stejně jako v případě kachny o trochu tužší. Jenom mohlo být víc samotné omáčky, poslední dva knedlíky už nebylo do čeho máčet. Celkově ale guláš považuji za nadprůměrný.

Restaurace hotelu U Milína nabízí příjemné prostředí, dobré umístění pro mnoho cestujících po silnici I/4, lehce nadprůměrné jídlo i rychlost s jakou nám bylo naservírováno. Bohužel poslední okamžik bývá často rozhodující a ten mám spojený s opravdu nepříjemnou servírkou, u které jsme platili. Nebýt toho, jednalo by se o zařízení, kam by se člověk na jídlo i rád vrátil. Celkově tak hodnotíme známkou 6/10.

Fotogalerie

Gastro agent hodnotí: Restaurace Hotelu U Milína (1) Gastro agent hodnotí: Restaurace Hotelu U Milína (2) Gastro agent hodnotí: Restaurace Hotelu U Milína (3) Gastro agent hodnotí: Restaurace Hotelu U Milína (4) Gastro agent hodnotí: Restaurace Hotelu U Milína (5) Gastro agent hodnotí: Restaurace Hotelu U Milína (6)

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: Gastro Agent








Další články

Rožmitálská umělecká škola otevře nový obor Audiovize Rožmitálská umělecká škola otevře nový obor Audiovize V současné době jsou ve společnosti zásadní digitální technologie a multimédia. … Středočeský dotační fond pro dobrovolné hasiče rozdělí přes osmdesát milionů Středočeský dotační fond pro dobrovolné hasiče rozdělí přes osmdesát milionů V pondělí krajští zastupitelé schválili ze Středočeského dotační fondu pro dobrovolné … Policisté učí děti, jak bezpečně přecházet silnici Policisté učí děti, jak bezpečně přecházet silnici Tento týden probíhá po celé republice dopravně-preventivní akce známá jako Zebra se za … Zákulisí kabiny: Kustod, neviditelný pilíř hokejového týmu Zákulisí kabiny: Kustod, neviditelný pilíř hokejového týmu Kustod je pro hokejový tým nepostradatelný, přesto se na ledě neobjevuje. Jeho práce … ROZHOVOR Medová šunka z řeznictví v Dobříši zabodovala v soutěži Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2024 Medová šunka z řeznictví v Dobříši zabodovala v soutěži Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2024 Soutěž je zaměřena na podporu propagace malých a středních výrobců v regionu. Vítězné … Městský Úřad v Příbrami obnovil provoz agendy občanských průkazů a pasů! Městský Úřad v Příbrami obnovil provoz agendy občanských průkazů a pasů! Po včerejších technických potížích je nyní vše opět plně funkční. Občané mohou službu … Na zajištění lékařských pohotovostí dá letos Středočeský kraj 45 milionů korun Na zajištění lékařských pohotovostí dá letos Středočeský kraj 45 milionů korun Je to stejná částka jako minulý rok. Kromě toho ještě hejtmanství vyhradilo deset … Hrdý Budžes: Kultovní představení slaví tisící reprízu v Příbrami Hrdý Budžes: Kultovní představení slaví tisící reprízu v Příbrami Příbramské divadlo uvede tisící reprízu divácky oblíbené hry Hrdý Budžes, která … Středočeský kraj dá organizaci Team 4 Ukraine tři miliony korun na vybavení Středočeský kraj dá organizaci Team 4 Ukraine tři miliony korun na vybavení Částka poslouží na pořízení evakuačních autobusů pro Ukrajinu a také zdravotnických …
Každý krok se počítá: Připojte se k dubnové výzvě Každý krok se počítá: Připojte se k dubnové výzvě Duben znamená nejen příchod jara, ale také oblíbenou výzvu 10 000 kroků. Každý rok se …
Kodex redakce Soutěže Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Příbram Média s.r.o.
Na Flusárně 168
261 01 Příbram III

IČ: 21829021
DIČ: CZ21829021
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 407087.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Příbram Média s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Příbram Média s.r.o. zakázáno.
2014 - 2025 © Příbram Média s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies