21. 11. svátek má Albert




Gastro agent hodnotí: Restaurace Béčko

31. října 2016   (09:00)
Dalších 7 fotografií v galeriiGastro agent hodnotí: Restaurace Béčko
foto: pribram.cz

Hodnocení je ryze subjektivní a nemusí se shodovat s názorem redakce.


Restauraci Béčko najdete v Poštovní ulici v Příbrami, nedaleko OBI. V horním patře nepříliš pohledně vypadající budovy najdete večerní klub, kde se pravidelně pořádají diskotéky, dole pak dráhu na kuželky a samotnou restauraci. Ta se specializuje především na klasická jídla a hotovky.

Jídelní lístek by mohl být o něco kratší, host většinou nepotřebuje výběr ze 14 typů jídel z kuřecího, ale to se dá odpustit. U některých jídel mi trochu vadí jejich pojmenování jako „ Roláda Kuželkáře Ládi“ a podobně. Člověk si bez čtení v ingrediencích nedokáže představit, o co jde. Naopak příznivá je určitě cena pokrmů, která se většinou bez přílohy pohybuje jen těsně nad hranicí sta korun. Ještě výhodnější jsou polední nabídky, kdy zaplatíte okolo 90 Kč, a to včetně polévky.
Restauraci Béčko najdete v Poštovní ulici v …
foto: pribram.cz

V den naší návštěvy byl jako polévka k polednímu menu kuřecí vývar s vejcem (k menu zdarma). Ten nám opravdu chutnal. Bylo cítit, že je polévka domácí, měla silnou chuť a bylo v ní i dost masa.
V den naší návštěvy byl jako polévka k …
foto: pribram.cz
Ochutnali jsme i hříbkovou omáčku s dušenou kýtou a houskovým knedlíkem (90 Kč). Houbová omáčka byla jemná, přitom se z ní nevytratila chuť ani vůně čerstvých hub, maso bylo křehké. Všeho navíc bylo opravdu velkorysá porce. Ve spojení s polévkou možná až příliš.
Ochutnali jsme i hříbkovou omáčku s dušenou …
foto: pribram.cz
Dále jsme ochutnali smažený karbanátek s bramborovou kaší (90 Kč). Karbanátek byl dobře dochucený a šťavnatý, kaše domácí. Často ho kuchaři dělají i ve fritéze, tento byl na pánvi. Jenom ta hořčice ve spojení s bramborovou kaší mi nepřišlo jako moc dobrá kombinace.
Dále jsme ochutnali smažený karbanátek s …
foto: pribram.cz

Posledním ochutnaným jídlem byl staročeský steak (110 Kč). Jednalo se o vepřové maso s klobásou, dochucené česnekem a bylinkami. Maso bylo propečené tak akorát. S česnekem i bylinkami chuťově ladila i klobása, která byla příjemně ostrá a přitom ne moc tučná. Dobrá byla i šťáva u masa. Jenom je potřeba myslet na to, že množství česneku a pikantní klobása udělá své s vaším dechem. Asi bych z talíře odstranil oblohu, přišla mi tak nějak navíc.

Dále jsme ochutnali vepřový řízek a smažený eidam. U těchto jídel ale toho není moc k hodnocení.Možná jen, že tatarka byla domácí a že obě porce byly nadprůměrně velké.

Známé přísloví tvrdí, že knížka se nemá soudit podle obalu. Něco podobného platí i o restauraci Béčko. Je pravdou, že pohled zvenku by mohl někoho odradit, ale byla by to škoda. Samotná restaurace i toalety mají již něco za sebou, ale všude je udržována čistota. Béčko nabízí jídlo, které zkrátka chutná tak, jak od něj čekáte. Navíc je ho velká porce a to za velmi dobrou cenu. Obsluha je zde příjemná a zákazníkům se věnuje. Zkrátka fajn restaurace, kde můžete trávit příjemný čas s přáteli hraním kuželek, popíjením piva a nebo i tím, že si zde dáte něco dobrého. Za mě 7/10.

Fotogalerie

Gastro agent hodnotí: Restaurace Béčko (1) Gastro agent hodnotí: Restaurace Béčko (2) Gastro agent hodnotí: Restaurace Béčko (3) Gastro agent hodnotí: Restaurace Béčko (4) Gastro agent hodnotí: Restaurace Béčko (5) Gastro agent hodnotí: Restaurace Béčko (6) Gastro agent hodnotí: Restaurace Béčko (7)

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: Gastro Agent








Další články

Na Monínci začala zimní sezona, v areálu vyrábějí sníh i při vyšších teplotách Na Monínci začala zimní sezona, v areálu vyrábějí sníh i při vyšších teplotách Na Monínci odstartovala v neděli 17.11. lyžařská sezona. O výrobu sněhu se stará … První obchodníci tento týden zahajují prodej vánočních stromků První obchodníci tento týden zahajují prodej vánočních stromků Začíná prodej vánočních stromků. Nejprodávanější jedle kavkazská mírně … Příbramská nemocnice se připojila k preventivnímu dni STOP dekubitům Příbramská nemocnice se připojila k preventivnímu dni STOP dekubitům Dekubity jsou proleženiny, které mohou vést k velmi bolestivým stavům a vážným … Brdský běžecký pohár 2024 zná vítěze, ceny převezmou na Novém rybníku Brdský běžecký pohár 2024 zná vítěze, ceny převezmou na Novém rybníku Na zakončení letošního ročníku běžeckého seriálu v sobotu 23. listopadu nebude chybět … Místo jaderných hlavic je v podzemním bunkru muzeum mapující atomový program Místo jaderných hlavic je v podzemním bunkru muzeum mapující atomový program Kdysi přísně střežený areál bývalých sovětských kasáren u Míšova stavěly … Po letech oprav se řidiči dočkají plného zprovoznění Barrandovského mostu Po letech oprav se řidiči dočkají plného zprovoznění Barrandovského mostu Na konci tohoto týdne zprovozní silničáři po více než 2,5 letech opravený Barrandovský … Vězeňská služba na zkoušku umožní zaměstnancům nosit do věznic mobily Vězeňská služba na zkoušku umožní zaměstnancům nosit do věznic mobily Používání mobilních telefonů v areálech věznic má zaměstnancům umožnit lepší kontakt s … Neukázněné odkládání odpadu hyzdí okolí, zvyšuje riziko výskytu hlodavců a přidělává práci Technickým službám Neukázněné odkládání odpadu hyzdí okolí, zvyšuje riziko výskytu hlodavců a přidělává práci Technickým službám Pracovníci Technických služeb města Příbram musejí každý týden uklízet po neukázněných … Zima klepe na dveře: Sníh i mráz dorazí i do nížin, vítr pocitově srazí teploty pod nulu Zima klepe na dveře: Sníh i mráz dorazí i do nížin, vítr pocitově srazí teploty pod nulu Česko čeká tento týden zimní počasí, sněžit může i v nížinách. Jak bude v první …
Na Příbramsko zavítají vlaky s mikulášskou nadílkou Na Příbramsko zavítají vlaky s mikulášskou nadílkou Jízdy speciálních vlaků se uskuteční v sobotu 30. listopadu na trase z Příbrami do …
Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Příbram Média s.r.o.
Na Flusárně 168
261 01 Příbram III

IČ: 21829021
DIČ: CZ21829021
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 407087.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Příbram Média s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Příbram Média s.r.o. zakázáno.
2014 - 2024 © Příbram Média s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies