21. 11. svátek má Albert




Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce

19. prosince 2016   (09:00)
Dalších 5 fotografií v galeriiGastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce
foto: pribram.cz

Hodnocení je ryze subjektivní a nemusí se shodovat s názorem redakce.


Kozlovna Na Marjánce patří mezi několik příbramských restaurací, které se v Příbrami otevřely v průběhu minulých let pod patronací velkých pivovarů. V tomto případě se jedná o Velkopopovického Kozla, čehož si všimnete ihned po příchodu do interiéru.

Pokud do restaurace jedete autem, čeká vás první nepříjemnost. Najít v bezprostředním okolí volné parkovací místo, je celkem problém. Počítejte, že pár kroků zkrátka uděláte. Možná by nebylo špatné zauvažovat nad vytvořením parkovacích míst, kde stojí venkovní terasa, která je stejně velmi blízko frekventované komunikace a návštěvníkům zřejmě nenabídne dostatek pohody a klidné atmosféry.

Prostředí restaurace působí velmi příjemným, čistým a moderním dojmem. Toalety i přístupné prostory restaurace se nám zdály být zcela bez problémů. Mínus bychom dali snad jen elektrickému podavači papírových utěrek, který má mezi podáním jedné utěrky a možností přivolat si další poměrně dlouhý časový interval. V interiéru nás také rušila vcelku hlasitá reprodukovaná hudba. Ale restauraci jsme navštívili kvůli jídlu, tak pojďme na to.
Kozlovna Na Marjánce patří mezi několik …
foto: pribram.cz

Jako polévku jsme si dali hovězí vývar s rýží (25 Kč). O polévce nemohu říci asi nic kladného. Byla málo teplá a hodně slaná, což byla jediná rozpoznatelná chuť. Ostatní chutě byly hodně nevýrazné a mdlé. Takže tu bych si znovu neobjednal.
Jako polévku jsme si dali hovězí vývar s rýží …
foto: pribram.cz
Jako předkrm jsme měli kuřecí játra na červeném víně (69 Kč). Ačkoliv se jednalo o předkrm, z mého pohledu to bylo nejlepší jídlo, které jsme tu ochutnali. Kuřecí játra byla výborně upravená (bez všech typických nepříjemných blan), redukce z červeného vína byla také chutná. Glazovaná cibule byla výborným doplňkem. A čerstvý měkký chléb není ve všech hospodách samozřejmostí, zde byl přesně odpovídající přílohou (samozřejmě ne pouze ½ krajíce na fotografii, množství bylo libovolné).
Jako předkrm jsme měli kuřecí játra na …
foto: pribram.cz
Jako hlavní chod jsme měli Štěpánskou hovězí pečeni s houskovým knedlíkem (89 Kč). Hotovková klasika byla dobrá. Maso bylo měkké, knedlíky působily jako domácí a byly chutné. Omáčka byla trošku hustší, ale jinak dobrá. Nebyly z ní cítit žádné chemické ingredicence. Celkově bylo jídlo určitě nadprůměrné.
Jako hlavní chod jsme měli Štěpánskou hovězí …
foto: pribram.cz

Poslední, co jsme ochutnali byl staročeský vepřový steak s rýží (95 Kč). Ten nám chutnal. Maso bylo křehké a šťáva k němu dobře dochucená. Možná mohla být masa o něco větší porce, ale pokud nejste vyloženě jedlíci, tak budete spokojeni. V pořádku byla i rýže, která nebyla rozvařená, ale udělaná tak akorát.

Restauraci Kozlovna Na Marjánce hodnotíme určitě nadprůměrně. Minimálně v době obědů nabízí kvalitní jídlo za rozumné peníze. Líbily se nám i prostory restaurace a příjemná obsluha. Jídlo jsme měli na stole prakticky hned, i když je třeba podotknout, že v restauraci jsme byli skoro sami. Myslím, že jedno z největších mínusů této restaurace je právě parkování pro ty, kteří by například na oběd chtěli dorazit autem. Kozlovnu Na Marjánce ale klidně vyzkoušejte, my dáváme 7/10.

Fotogalerie

Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (1) Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (2) Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (3) Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (4) Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (5)

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: Gastro Agent








Další články

Starý Rožmitál bude mít nový most. Ten devadesátiletý se právě demoluje Starý Rožmitál bude mít nový most. Ten devadesátiletý se právě demoluje V pondělí dodavatelská firma uzavřela starý most přes Vlčavu ve Starém Rožmitálu. … Na Monínci začala zimní sezona, v areálu vyrábějí sníh i při vyšších teplotách Na Monínci začala zimní sezona, v areálu vyrábějí sníh i při vyšších teplotách Na Monínci odstartovala v neděli 17.11. lyžařská sezona. O výrobu sněhu se stará … První obchodníci tento týden zahajují prodej vánočních stromků První obchodníci tento týden zahajují prodej vánočních stromků Začíná prodej vánočních stromků. Nejprodávanější jedle kavkazská mírně … Příbramská nemocnice se připojila k preventivnímu dni STOP dekubitům Příbramská nemocnice se připojila k preventivnímu dni STOP dekubitům Dekubity jsou proleženiny, které mohou vést k velmi bolestivým stavům a vážným … Brdský běžecký pohár 2024 zná vítěze, ceny převezmou na Novém rybníku Brdský běžecký pohár 2024 zná vítěze, ceny převezmou na Novém rybníku Na zakončení letošního ročníku běžeckého seriálu v sobotu 23. listopadu nebude chybět … Místo jaderných hlavic je v podzemním bunkru muzeum mapující atomový program Místo jaderných hlavic je v podzemním bunkru muzeum mapující atomový program Kdysi přísně střežený areál bývalých sovětských kasáren u Míšova stavěly … Po letech oprav se řidiči dočkají plného zprovoznění Barrandovského mostu Po letech oprav se řidiči dočkají plného zprovoznění Barrandovského mostu Na konci tohoto týdne zprovozní silničáři po více než 2,5 letech opravený Barrandovský … Vězeňská služba na zkoušku umožní zaměstnancům nosit do věznic mobily Vězeňská služba na zkoušku umožní zaměstnancům nosit do věznic mobily Používání mobilních telefonů v areálech věznic má zaměstnancům umožnit lepší kontakt s … Neukázněné odkládání odpadu hyzdí okolí, zvyšuje riziko výskytu hlodavců a přidělává práci Technickým službám Neukázněné odkládání odpadu hyzdí okolí, zvyšuje riziko výskytu hlodavců a přidělává práci Technickým službám Pracovníci Technických služeb města Příbram musejí každý týden uklízet po neukázněných …
Zima klepe na dveře: Sníh i mráz dorazí i do nížin, vítr pocitově srazí teploty pod nulu Zima klepe na dveře: Sníh i mráz dorazí i do nížin, vítr pocitově srazí teploty pod nulu Česko čeká tento týden zimní počasí, sněžit může i v nížinách. Jak bude v první …
Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Příbram Média s.r.o.
Na Flusárně 168
261 01 Příbram III

IČ: 21829021
DIČ: CZ21829021
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 407087.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Příbram Média s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Příbram Média s.r.o. zakázáno.
2014 - 2024 © Příbram Média s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies