2. 4. svátek má Erika




Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce

19. prosince 2016   (09:00)
Dalších 5 fotografií v galeriiGastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce
foto: pribram.cz

Hodnocení je ryze subjektivní a nemusí se shodovat s názorem redakce.


Kozlovna Na Marjánce patří mezi několik příbramských restaurací, které se v Příbrami otevřely v průběhu minulých let pod patronací velkých pivovarů. V tomto případě se jedná o Velkopopovického Kozla, čehož si všimnete ihned po příchodu do interiéru.

Pokud do restaurace jedete autem, čeká vás první nepříjemnost. Najít v bezprostředním okolí volné parkovací místo, je celkem problém. Počítejte, že pár kroků zkrátka uděláte. Možná by nebylo špatné zauvažovat nad vytvořením parkovacích míst, kde stojí venkovní terasa, která je stejně velmi blízko frekventované komunikace a návštěvníkům zřejmě nenabídne dostatek pohody a klidné atmosféry.

Prostředí restaurace působí velmi příjemným, čistým a moderním dojmem. Toalety i přístupné prostory restaurace se nám zdály být zcela bez problémů. Mínus bychom dali snad jen elektrickému podavači papírových utěrek, který má mezi podáním jedné utěrky a možností přivolat si další poměrně dlouhý časový interval. V interiéru nás také rušila vcelku hlasitá reprodukovaná hudba. Ale restauraci jsme navštívili kvůli jídlu, tak pojďme na to.
Kozlovna Na Marjánce patří mezi několik …
foto: pribram.cz

Jako polévku jsme si dali hovězí vývar s rýží (25 Kč). O polévce nemohu říci asi nic kladného. Byla málo teplá a hodně slaná, což byla jediná rozpoznatelná chuť. Ostatní chutě byly hodně nevýrazné a mdlé. Takže tu bych si znovu neobjednal.
Jako polévku jsme si dali hovězí vývar s rýží …
foto: pribram.cz
Jako předkrm jsme měli kuřecí játra na červeném víně (69 Kč). Ačkoliv se jednalo o předkrm, z mého pohledu to bylo nejlepší jídlo, které jsme tu ochutnali. Kuřecí játra byla výborně upravená (bez všech typických nepříjemných blan), redukce z červeného vína byla také chutná. Glazovaná cibule byla výborným doplňkem. A čerstvý měkký chléb není ve všech hospodách samozřejmostí, zde byl přesně odpovídající přílohou (samozřejmě ne pouze ½ krajíce na fotografii, množství bylo libovolné).
Jako předkrm jsme měli kuřecí játra na …
foto: pribram.cz
Jako hlavní chod jsme měli Štěpánskou hovězí pečeni s houskovým knedlíkem (89 Kč). Hotovková klasika byla dobrá. Maso bylo měkké, knedlíky působily jako domácí a byly chutné. Omáčka byla trošku hustší, ale jinak dobrá. Nebyly z ní cítit žádné chemické ingredicence. Celkově bylo jídlo určitě nadprůměrné.
Jako hlavní chod jsme měli Štěpánskou hovězí …
foto: pribram.cz

Poslední, co jsme ochutnali byl staročeský vepřový steak s rýží (95 Kč). Ten nám chutnal. Maso bylo křehké a šťáva k němu dobře dochucená. Možná mohla být masa o něco větší porce, ale pokud nejste vyloženě jedlíci, tak budete spokojeni. V pořádku byla i rýže, která nebyla rozvařená, ale udělaná tak akorát.

Restauraci Kozlovna Na Marjánce hodnotíme určitě nadprůměrně. Minimálně v době obědů nabízí kvalitní jídlo za rozumné peníze. Líbily se nám i prostory restaurace a příjemná obsluha. Jídlo jsme měli na stole prakticky hned, i když je třeba podotknout, že v restauraci jsme byli skoro sami. Myslím, že jedno z největších mínusů této restaurace je právě parkování pro ty, kteří by například na oběd chtěli dorazit autem. Kozlovnu Na Marjánce ale klidně vyzkoušejte, my dáváme 7/10.

Fotogalerie

Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (1) Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (2) Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (3) Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (4) Gastro agent hodnotí: Kozlovna Na Marjánce (5)

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: pribram.cz
autor: Gastro Agent








Další články

Rožmitálská umělecká škola otevře nový obor Audiovize Rožmitálská umělecká škola otevře nový obor Audiovize V současné době jsou ve společnosti zásadní digitální technologie a multimédia. … Středočeský dotační fond pro dobrovolné hasiče rozdělí přes osmdesát milionů Středočeský dotační fond pro dobrovolné hasiče rozdělí přes osmdesát milionů V pondělí krajští zastupitelé schválili ze Středočeského dotační fondu pro dobrovolné … Policisté učí děti, jak bezpečně přecházet silnici Policisté učí děti, jak bezpečně přecházet silnici Tento týden probíhá po celé republice dopravně-preventivní akce známá jako Zebra se za … Zákulisí kabiny: Kustod, neviditelný pilíř hokejového týmu Zákulisí kabiny: Kustod, neviditelný pilíř hokejového týmu Kustod je pro hokejový tým nepostradatelný, přesto se na ledě neobjevuje. Jeho práce … ROZHOVOR Medová šunka z řeznictví v Dobříši zabodovala v soutěži Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2024 Medová šunka z řeznictví v Dobříši zabodovala v soutěži Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2024 Soutěž je zaměřena na podporu propagace malých a středních výrobců v regionu. Vítězné … Městský Úřad v Příbrami obnovil provoz agendy občanských průkazů a pasů! Městský Úřad v Příbrami obnovil provoz agendy občanských průkazů a pasů! Po včerejších technických potížích je nyní vše opět plně funkční. Občané mohou službu … Na zajištění lékařských pohotovostí dá letos Středočeský kraj 45 milionů korun Na zajištění lékařských pohotovostí dá letos Středočeský kraj 45 milionů korun Je to stejná částka jako minulý rok. Kromě toho ještě hejtmanství vyhradilo deset … Hrdý Budžes: Kultovní představení slaví tisící reprízu v Příbrami Hrdý Budžes: Kultovní představení slaví tisící reprízu v Příbrami Příbramské divadlo uvede tisící reprízu divácky oblíbené hry Hrdý Budžes, která … Středočeský kraj dá organizaci Team 4 Ukraine tři miliony korun na vybavení Středočeský kraj dá organizaci Team 4 Ukraine tři miliony korun na vybavení Částka poslouží na pořízení evakuačních autobusů pro Ukrajinu a také zdravotnických …
Každý krok se počítá: Připojte se k dubnové výzvě Každý krok se počítá: Připojte se k dubnové výzvě Duben znamená nejen příchod jara, ale také oblíbenou výzvu 10 000 kroků. Každý rok se …
Kodex redakce Soutěže Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Příbram Média s.r.o.
Na Flusárně 168
261 01 Příbram III

IČ: 21829021
DIČ: CZ21829021
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 407087.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Příbram Média s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Příbram Média s.r.o. zakázáno.
2014 - 2025 © Příbram Média s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies